Over Daguitstap naar Saint-Hubert & Fourneau Saint-Michel door DF-Vorst

24 okt
# 5998

Daguitstap naar Saint-Hubert & Fourneau Saint-Michel door DF-Vorst

Een dagexcursie naar het hart van de Ardennen valt altijd in de smaak. Saint-Hubert, de stad van de Heilige Hubertus, is in heel Europa bekend. De basiliek en de belendende abdij behoren tot de pronkjuwelen van dit Ardens stadje.  In de buurt bevindt zich tevens het Fourneau Saint-Michel, waar de geschiedenis van het Waalse landelijke leven de bezoeker terug in de tijd brengt

dinsdag 24 oktober 2023 van 08:00 uur tot 19:30 uur

Vertrek:

Ukkel/Drogenbos AS Adventure 08:00

Sint-Pieters-Leeuw Bell Tours 08:15

Halle GB 08:20

alle Station 08:30

Terug tussen 19:30 en 20:00

Saint-Hubert

Prijzen

Aanmelden verplicht en betalen bij Belltours  Bergensesteenweg 772 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw – 02 356 63 50  info@belltours.be 

Kopie naar leo.camerlynck@skynet.be

Deelnameprijs: 40,00 €uro (reis met luxebus, gidsing) (vrije maaltijden)

Inschrijven bij Bell Tours kan door op onderstaande link te klikken:

https://www.belltours.be/dagreizen/

Voor meer info neem contact op met Leo Camerlynck 0485 63 02 27

Heel belangrijk voor de deelnemers aan de dinsdagexcursie naar Fourneau Saint-Michel en Saint-Hubert op 24 oktober 2023

Het middageten - Zoals bij de vorige dinsdaguitstapjes wordt ’s middags ruim de tijd geboden om op eigen houtje te middagmalen.

In Saint-Hubert zijn slechts twee eetgelegenheden op dinsdag open, één Chinees restaurant en één Italiaanse eettent. Geen spijshuis met Ardense specialiteiten open. Maar wij hebben een leuk alternatief gevonden naast het openluchtmuseum van Fourneau Saint-Miche,l namelijk de “Auberge du Prévost” , een prachtig gebouw dat een paar eeuwen heeft getrotseerd. In een bekoorlijk interieur worden lekkere dissen geserveerd. Daar kunnen wij van een typisch Ardens menu genieten.

Voorgerecht : Aumônière de petit fleuri et confit de poire (zijnde een kaasgerecht met perenkonfijt)

Als hoofdgerecht kunt u kiezen tussen

- Vis : la truite meunière (molenaarsforel uit de Ardense wateren)

of

- Vlees/Wild: le civet de marcassin, accompagnement de saison (stoofpotje van wild zwijn en

seizoengroeten)

Ter afronding is er koffie of thee.

Dit Ardens menu kost 25,00 €uro per persoon (drank niet inbegrepen)

OPGELET ! Om alles vlot te laten verlopen, vragen wij u om ten laatste op 18 oktober 2023 aan Belltours uw keuze, vis of vlees of eventueel vegetarisch kenbaar te maken.

Labels: ActiviteitWandeling met gidsstadsbezoekwandelingGeleid BezoekCultuurregio Brussel